Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ametiszt-opál karkötő

Akciós

Régi ár: 1 590 Ft

Engedmény: 13 %

Nettó ár: 1 094 Ft

Bruttó ár: 1 390 Ft

Garancia:1 hónap
Elérhetőség:raktáron
Raktáron:1 db

AMETISZT:

Lila kvarckristály, színét a vas, mangán és titán által kapja 

Gyógyhatás: általános erősítő, agy, agyalapi mirigy, agyféltekék, alultápláltság, anyagcsere, cukorbaj, csecsemőmirigy, epilepszia, fejfájás, földsugárzások, görcsök, gyomorfekély, hasnyálmirigy, hormonok,idegrendszer, középagy, légcső, mandulák, migrén, mirigyek, olvasási zavarok, ödéma, pajzsmirigy, röntgen - és más sugárzások, szemek, színvakság, tarkómerevség, terhesség-szülés, termékenység, vércukor, vitalitás, zsírszövet 

Lelki hatás: akarat, alvás, bizonytalanság, emlékezőképesség, hangulatingadozás, intuíció, lidérces álmok, mentális világosság és kiegyensúlyozottság, önállóság, önbecsülés, szenvedély, szeretet képessége.

Szerencsekő.

 

OPÁL:

 

Az opalit a társas kapcsolatok erősítője, segít jó kapcsolatot ápolni embertársainkkal és környezetünkkel. 

A segítségével előttünk kitáguló horizont által tisztábban láthatjuk a környezetünket, amely saját magunknak tart tükröt. 

A kő segítségével könnyebben felismerhetjük, hogy a kapcsolataink minőségén való változtatás révén magunkhoz kerülhetünk közelebb, s mélyebben gyakorolhatjuk a szeretetet és az elfogadást.

A hasonlóság elve alapján (hasonló hasonlót vonz) saját kapcsolatainkból, interakcióinkból magunkról szerzett információkat a kő segít megérteni.

Fizikai hatásai:

Védelmezi a nyálkahártyákat.

Serkenti a tüdő működését, elősegíti az oxigénfelvételt. 

Hatékony a makacs megfázások, illetve a dohányzás okozta légúti problémák kezelésében.

Segíti a szervezet öngyógyító folyamatait, javítja az oxigénfelvételt.

Segít fulladás, köhögés, oxigénhiányos keringési zavar, alvászavar esetén.

A méregtelenítést, a salaktalanítást és a kiválasztást serkenti, tisztítja a kötőszöveteket, a nyálkahártyákat és a beleket.