Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szállítási és fizetési feltételek

Vásárlóink részére többféle lehetőséget biztosítunk a megrendelt termék átvételére, így mindenki maga választhatja ki, hogy neki melyik kézbesítési mód a legmegfelelőbb. A webshopban található termékek árát, amely tartalmazza a 27%-os Áfa-t maximum csomagolási-, illetve szállítási költséggel növelünk, amely költség akár nulla is lehet (pl: minimum 10.000 Ft-os rendelés esetén ezen díjak ingyenesek). A termékeket a Magyar Posta közreműködésével kézbesítjük, kizárólag munkanapokon. A kézbesítés szombaton, vasárnap és ünnepnapokon nem lehetséges !

 

Fizetési módok:

 

Sajnos az utóbbi időszakban jelentősen megnőttek a sikertelen utánvételes fizetések a felelőtlen megrendelőknek köszönhetően (azaz minden sikertelen kézbesítés esetén az összes szállítási- és kézbesítési költség a feladót, tehát bennünket terhelt eredmény nélkül, így akár 1-2 hétig is utazott a feladott csomagunk amit a megrendelő nem vett át, vélhetően anyagi okok miatt). A hasonló kellemetlenségek elkerülése végett megszüntettük ezen fizetési módot, így továbbiakban csak Pénztári kézpénzbefizetést, illetve Banki átutalást fogadunk el az alábbi OTP Banknál vezetett számlaszámra: 11732071-21339796

 

Kérjük minden befizetés alkalmával szíveskedjenek megadni a közlemény rovatba a rendelési számot!

 

A szállítási módok és azok költségei a weboldalon található kategóriákból pontosan kiválaszthatóak a termék kosárba helyezését követően.

 

Szállítási módok és költségeik:

10.000 Ft feletti rendelés esetén a csomagolási- és szállítási költség ingyenes

- Magyar Posta által kézbesítve ajánlott küldeményként 530 Ft

- Magyar Posta által kézbesítve ajánlott küldeményként, elsőbbségi kiszállítással 580 Ft

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.