Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.12.03

 

Általános előírások

A rendelés megerősítésével a vásárló elfogadja az értékesítő által kijelentett áruszolgáltatási feltételeket. A kapcsolat jellegét a vásárló és az értékesítő között a feltüntetett üzleti feltételek határozzák meg, amelyek mindkét félre vonatkoznak. Az értékesítő az üzleti feltételek változtatásának jogát fenntartja.

A termék megrendelése

Kényelmes online vásárlást kínálunk Önnek. Az elektronikus megrendelés érvényesítésének feltétele az, hogy minden szükséges adatot feltüntessen a megrendelői adatlapon. A megrendelés a vásárlói szerződés terve, amely a termék kézbesítése után lép érvénybe. Egyes esetekben, főleg ha magasabb pénzösszegekről van szó, az értékesítő fenntartja a megrendelés telefonon keresztül történő megerősítésének és az előleg behajtásának jogát.

 

A kézbesítés módja és időtartama

A terméket csak előre utalás után postai küldeményként küldjük a Magyar Posta közreműködésével. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

A termékek kézbesítési ideje az ellenérték (termékek ára és azok csomagolási, illetve szállítási díjának) megfizetését követően 2-5 munkanap.

A termékek ára

Az oldalunkon feltüntetett árak a rendelés pillanatában érvényesek. A nyomtatási hibák jogát fenntartjuk.

A termék árába nincs beleszámolva a postaköltség és a csomagolási költség.

A számla szolgál vásárlási bizonylatként. . A számla egyúttal szállítási jegyzékként és garancialevélként is szolgál.

A kedvezmények nem vonhatóak össze, valamint pénzre be nem válthatóak.

A vásárlási szerződéstől való elállás

Az értékesítő fenntartja a megrendelés törlésének jogát, abban az esetben ha a vásárló a megrendelésben hamis vagy megtévesztő adatokat tüntetett fel, továbbá ha a terméket már nem gyártják, vagy ha jelentős mértékben változott a termék ára. Ilyen esetben azonnal értesítjük a vásárlót azzal a céllal, hogy más megoldást tudjunk találni igényei kielégítésére.

A magánszemélynek joga van elállni a vásárlási szerződéstől 14 napig a termék átvétele után. A szerződéstől való elállás esetén szükséges ezen időn belül a szerződéstől való elállásra vonatkozó kérvényt benyújtani e-mailben, fel kell tüntetni a számla számát és a bankszámla számát. Ha a vásárló eláll a vásárlási szerződéstől, köteles kifizetni a termék visszaszállításának költségét. Fontos, hogy a vásárló betartsa a következő feltételeket.

 • A megkapott ill. átvett terméket a vásárló saját költségén szolgáltatja vissza a címünkre (Gyümifaktor Kft. 6111. Gátér, Dózsa György utca 88.


A terméknek teljesíteni kell az alábbi feltételeket:

 • A terméket az eredeti csomagolásban kell visszaküldeni
 • A termék nem lehet sérült
 • A termék nem lehet használt
 • A termék nem lehet hiányos
 • A terméket a vásárlási bizonylattal együtt kell visszaküldeni
 • Ne küldje a terméket utánvételes küldeményként, mert nem lesz átvéve.
 • Ha esetleg a termék a hozzánk való szállítás során elveszne, nem kezeskedünk érte – a vásárló kötelessége úgy becsomagolni a terméket, hogy ne sérülhessen meg a szállítás során.
 • Személyes átvétel esetén az időpontot az elkészített megrendelésében kell feltüntetni.
 • Ha minden feljebb említett feltételt teljesít, akkor átutaljuk a pénzt a bankszámlájára a termék visszaérkezése után számított 5 munkanapon belül.
 • Ha valamelyik feljebb említett feltételt nem teljesíti a vásárló, akkor a felsorolt okok miatt nem tudjuk elfogadni a vásárlási szerződéstől való elállást és a terméket visszaküldjük a vásárlónak, és az ezzel járó költségeket a vásárlónak kell állnia.

Reklamáció és jótállás

A termék esetleges hibáiról a vásárló köteles azonnal értesíteni cégünket a termék átvétele után, ellenkező esetben a reklamáció nem lesz elismerve. A reklamációról értesíthet bennünket e-mailben vagy postai úton.

A reklamáció érvényesítése során fellépő lehetséges ellentmondások miatt a telefonos reklamációt nem tudjuk elfogadni. Nem vagyunk felelősek a szállítás során kialakult hibákért.

A termékre a hatályos jogszabályok alapján jótállási idő vonatkozik. Abban az esetben, ha a gyártó által kínált jótállási idő hosszabb, mint a jogszabályok által meghatározott jótállási idő, a hosszabb jótállási idő érvényes. A termék hibáinak megítélése az érvényes jogi előírások szerint történik.

A jótállás nem vonatkozik a hibákra, amelyek a termék nem megfelelő vagy felelőtlen használása során keletkeztek, továbbá nem vonatkozik a hibákra, amelyek a termék természetes elhasználódása során alakultak ki.

 

Személyes adatok védelme

Ahhoz, hogy szolgáltatásunkat igénybe tudja venni, szükségünk van néhány személyes adatra. Tiszteletben tartjuk magánéletét, ezért igyekszünk csak a legszükségesebbekre minimalizálni ezeket az adatokat és megvédjük azokat az esetleges visszaéléssel szemben. A személyes adatokat a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük.

A vásárlásokról, reklamációkról és egyéb, a webáruházban folytatott tevékenységekről szóló adatok bizalmasak és ugyanazok a biztonsági előírások vonatkoznak rájuk, mint a személyes adatokra. Bármilyen adatot, ami Önre vagy vásárlásaira vonatkozik, megvédjük a visszaéléssel szemben, nem adjuk ki azokat (a szállítást biztosító és a fizetést lehetővé tevő társaságokon kívül, amelyek csak a legszükségesebb információkat kapják meg, amelyek a rendelés zavartalan véghezviteléhez mindenképpen szükségesek).

Kedvezményeink, újdonságaink és más marketing tevékenységekről való értesültsége érdekében fenntartjuk személyes adatai felhasználásának jogát. Minden e-mailben van egy útmutató, amely által tudtunkra adhatja, hogy nem kívánja kihasználni ezt a szolgáltatást, és így megtilthatja nekünk, hogy felhasználjuk személyes adatait. Joga van írásban értesíteni bennünket személyes adatainak változásairól, vagy kérni azok kiegészítését vagy törlését.

Internetes üzletünk szolgáltatásainak igénybe vétele által Ön kifejezi egyetértését azzal, hogy személyes adatait a feljebb leírt módon használjuk fel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.